Er du vores nye Gallery Manager?

Room 58 søger en Gallery Manager til vores galleri i Bredgade.

Vi søger en ansvarsbevidst kollega med interesse for danske møbelklassikere og har du samtidig flair for rådgivning og kommunikation herom til vores danske og internationale kunder samt samarbejdspartnere, er du måske den, vi leder efter.

Din arbejdsplads vil være i vores galleri i Bredgade, hvor stillingen som Gallery Manager ud over ekspedition af de kunder, der henvender sig direkte i galleriet, også vil indebære opsøgende salg, salg via vores sociale medier samt fjernsalg til eller via internationale samarbejdspartnere.

Som Gallery Manager er det vigtigt, at du tager ejerskab i Room 58s koncept og showroom og formår at gøre dig gældende professionelt samt troværdigt over for vores kunder og samarbejdspartnere både på skrift og i tale og hvad end det er på dansk eller engelsk.

Du vil referere direkte til selskabets ledelse, som ofte også vil arbejde aktivt i galleriet. Ydermere vil du arbejde tæt sammen med vores interne markedsføringsteam – der dog primært servicerer en anden virksomhed.

 
Vi forventer, at du besidder følgende faglige og personlige kvalifikationer:
  • Interesse for og gerne viden om danske møbelklassikere
  • Erfaring inden for rådgivning og kommunikation på dansk og engelsk
  • Erfaring med Apples brugersystemer, Office pakken og sociale medier på et solidt brugerniveau  
  • At du arbejder struktureret, detaljeorienteret og selvstændigt.
  • At du er positivt og nysgerrigt indstillet samt opsøgende og derfor dagligt kan motivere dig selv til at opsøge den næste kunde, samarbejdspartner eller nye tiltag.
Der er tale om en fuldtidsstilling – som udgangspunkt i galleriets åbningstid hverdage ‪fra kl. 11-18 samt hver tredje lørdag fra kl. 11-16.
Tiltrædelse efter aftale og løn efter kvalifikationer og resultater.
 

Send gerne din ansøgning samt CV til rene@room58.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.