Room 58 søger Gallery Manager

 

Room 58 søger en Gallery Manager til vores galleri i Bredgade, København K.

Vi søger en serviceminded og ansvarsbevidst Gallery Manager med interesse for dansk design, der brænder for at formidle sin passion!

Som Gallery Manager er du Room 58s ansigt udadtil og ansvarlig for håndtering af alle former for henvendelser samt kommunikationen med vores nationale og internationale samarbejdspartnere. Stillingen indebærer også opsøgende salg, blandt andet via vores sociale medier. 
Vi vægter højt, at du er passioneret omkring design og at du vil tage ejerskab over Room 58s showroom og koncept. Det er vigtigt for os, at vores Gallery Manager er positivt, nysgerrigt og opsøgende indstillet, og vil finde det interessant at skabe nye tiltag for galleriet. 
Vi forventer :
Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver:
Du vil blive en del af et lille tæt team og du vil oftest bemande galleriet alene. Du vil referere dagligt direkte til selskabets ledelse, som også lejlighedsvis vil arbejde aktivt i galleriet.
Stillingen er fuld tid. Arbejdstiden strækker sig som udgangspunkt over galleriets åbningstider, mandag til fredag fra 11 - 18, samt hver anden lørdag fra 11 - 15.
Samtaler afholdes løbende.
Tiltrædelse er hurtigst muligt og løn efter aftale.
Ansøgning og CV sendes til mail@room58.dk.
Hvis du har andre spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på ovenstående mailadresse.
Vi ser frem til at høre fra dig!